Service/onderhoud

Service/onderhoud

Onderhoud voor veilige werking

Goed onderhoud draagt bij aan een veilige werking van uw installatie en reduceert de kans op storingen aanzienlijk. Daarnaast is een goed onderhouden installatie energiezuiniger of zijn de opbrengsten gegarandeerd. Sluit een onderhoudscontract af en laat u ontzorgen. Zodra het tijd is om een afspraak in te plannen, nemen we contact met u op. Voor zakelijke afnemers hebben we onderhoudscontracten op maat.

Onderhoudscontracten

Hieronder vindt u de verschillende onderhoudscontracten voor uw installaties. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij hebben een samenwerkingsverband met Energie Service Friesland. Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld, waardoor wij u beter van dienst kunnen zijn.

  • ESF/TBZ Budget: Met dit abonnement bent u verzekerd dat uw toestellen eens per 18 maanden word(en) onderhouden. U betaalt dan geen voorrijkosten en arbeid voor het onderhoud.
  • ESF/TBZ Plus: Dit service- en onderhoudsabonnement verzekert u van eens per 18 maanden onderhoud en de arbeidskosten bij het verhelpen van storingen. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.
  • ESF/TBZ Totaal: Het uitgebreidste abonnement verzekert u van eens per 18 maanden een onderhoudsbeurt inclusief eventuele vervangen materialen. Daarnaast worden de voorrijkosten, arbeidskosten en vervangen materialen bij storingen niet in rekening gebracht tot het toestel 12 jaar is.

Bekijk hier onze prijslijst

Abonnement afsluiten

Wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten, download hier de overeenkomst en stuur deze ingevuld en getekend naar info@zonderlandbv.nl

Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden bekijken
0518 – 47 13 66
info@zonderlandbv.nl
× Stuur ons een What's App bericht