Direct contact

Verduurzaam uw woning

De energietransitie is in volle gang en de overheid vraagt van ons om onze woningen te verduurzamen. Technisch Buro Zonderland heeft zich met technische installaties gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en het beschikbare budget.

Onze werkwijze

Uw wensen zijn essentieel om uw woning op een juiste manier te verduurzamen. Het verduurzamen mag daarnaast nooit ten koste van comfort gaan. Om die reden komen we bij u langs om uw behoeften te bespreken en een eerste advies te geven wat er in uw woning mogelijk is. De mate van isolatie en luchtdichtheid van de woning zijn essentieel voor het aanleggen van duurzame installaties en dit nemen wij mee in het ontwerp van de installatie. Daarnaast is lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming of convectoren uiterst belangrijk. Na u het plan van aanpak aan u gepresenteerd te hebben, gaan wij de installaties realiseren.

Duurzaam

De meest voorkomende duurzame installaties die wij toepassen zijn:

Warmtepompen

Warmtepompen

Zonneboilers

Zonneboilers

Isolatie

Het verduurzamen van een woning kan in stappen worden verzorgd. De eerste stap is isolatie. Als uw huis niet goed geïsoleerd is, dan is een warmtepomp niet van toegevoegde waarde. Is uw woning redelijk geïsoleerd, dan zou een tussenoplossing, in de vorm van een hybride warmtepomp, uitkomst kunnen bieden. In dat geval blijft de cv-ketel een rol spelen. Op koude dagen springt de cv-ketel bij.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een installateur die weet waar hij het over heeft als het om verduurzamen gaat, neem dan contact met ons op.

0518 – 47 13 66
info@zonderlandbv.nl
× Stuur ons een What's App bericht