Laadpalen

Laadpalen
zonderland Minnertsga laadpalen

Steeds meer auto’s zijn elektrisch, het is van groot belang dat u deze veilig kunt opladen. Wij bieden voor zowel de particulier als voor zakelijke klanten veilige en slimme laadpalen.

DE MOGELIJKHEDEN

Wij installeren de (slimme) laadpalen van het merk Blue Current, zij fabriceren hun eigen laadpunten en hebben een eigen backoffice systeem.

Wij bieden een aantal gradaties aan van smart charging ofwel slim laden:

1. Maximum laadsnelheid (stroom) instelbaar per laadpunt.

2. Een maximum stroomcapaciteit instelbaar voor het totaal van meerdere laadpunten gezamenlijk (load balancing).

3. Laden wat er op ieder moment van de dag “over” is aan vermogen binnen de aansluiting (Dynamic Smart Charging).

4. Koppeling met zonnepanelen en warmtepompen.

5. Laden wanneer de stroomkosten het laagst zijn.

6. Makkelijk te koppelen met andere systemen (zoals Office App of brandmeldinstallaties)

7. Prioriteit per elektrische rijder.

8. Oplossing tegen laadpaal kleven.

Uiteraard geven wij uitgebreid advies welke laadpaal bij uw wensen past en welke werkzaamheden en kosten hierbij komen kijken. Als u een zakelijke oplossing wilt, komt er vaak meer bij kijken. Dan willen we graag weten, hoeveel laadpalen u wilt, wat de maximum laadsnelheid per laadpunt moet zijn. Een buitendienstmedewerker of een klant moet misschien sneller laden dan een binnendienstmedewerker die de hele dag aan de lader kan.

DYNAMIC SMART CHARGING Zonderland Minnertsga

SLIM LADEN DOET U MET DYNAMIC SMART CHARGING

Als een elektrische auto wordt opgeladen, dan gebruikt deze een groot deel van de beschikbare stroom. U wilt natuurlijk ook andere apparaten gebruiken zonder je aansluiting te overbelasten. Dat kan met onze intelligente module ‘dynamic smart charging’. Zo kunt u optimaal laden zonder een dure verzwaring van de netwerkaansluiting.

EN HOE WERKT DAT?

Onze Dynamic Smart Charging module is gekoppeld aan de slimme meter en bepaalt continu hoeveel stroom uw woning en uw apparaten verbruiken. De module berekent hoeveel capaciteit er nog over is om te laden en past het vermogen van uw laadpunt aan.

Als er voldoende capaciteit is, dan laadt de auto op maximaal vermogen. Als er tijdelijk minder vermogen beschikbaar is, dan zal de auto langzamer gaan laden.

MAAK GEBRUIK VAN U LAADPAS

Als u dat wilt, kunt u uw nieuwe laadpaal enkel activeren door middel van een laadpas. Zo zorgt u ervoor dat al de activiteit geregistreerd wordt. Via het online platform van Blue Current krijgt u makkelijk inzicht in uw laadbeurten en het verbruik.

Uiteraard is een koppeling met de zonnepanelen ook mogelijk. Zo kunt u rijden op zonne-energie.

Wij helpen en adviseren u graag over alle mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ook voor het onderhoud van de laadpaal voor een langere levensduur.

0518 – 47 13 66
info@zonderlandbv.nl
× Stuur ons een What's App bericht