Over ons

Over ons

TECHNISCH BURO ZONDERLAND B.V.

Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf en werken vanuit Minnertsga door heel Friesland. Met ruime ervaring timmeren wij al vele jaren succesvol aan de weg. Wij besteden veel aandacht aan onze diensten en producten en werken met een enthousiast en vakkundig team dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

Ons streven is altijd om samen met u een succesvolle en jarenlange relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze heldere afspraken na te komen en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor een eerlijke en redelijke prijs. Vanuit ons magazijn hebben wij veelal alle benodigde producten voor installatie, onderhoud en revisie op voorraad. Zo kunnen wij snel en adequaat inspelen bij eventuele calamiteiten.

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht met oog voor detail. Door ons heldere en vakkundige advies vooraf, weet u precies wat u achteraf van ons kunt verwachten. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

 

ONZE WERKZAAMHEDEN:

 • Verduurzamen van woningen
 • Afzonderlijke installatiediensten voor particulieren en bedrijven
 • Installatietechniek voor kleinschalige woningbouwprojecten (10 – 15 woningen)
 • Kleinschalige utiliteit
 • Service & onderhoud

GESCHIEDENIS

In 1979 is het installatiebedrijf Zonderland opgericht. In 2022 is het bedrijf volledig overgenomen door Arjen Plat en hij heeft nu de dagelijkse leiding. Het specialisme ‘verduurzamen’ is in de jaren uitgegroeid tot een serieus onderdeel binnen het bedrijf, van ontwerp tot uitvoering.

Arjen Plat is sinds begin jaren ’90 werkzaam binnen het bedrijf en heeft eigenlijk alle functies binnen het bedrijf bekleed. De focus ligt al sinds jaar en dag op duurzame oplossingen. Binnen de organisatie is het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek vindt en dat we zo het ultieme resultaat voor de klant kunnen bereiken.

De rode draad binnen ons bedrijf is het persoonlijk contact met de klant en het inventariseren van wensen. Door goed naar wensen te luisteren, ontwikkelen we de beste installaties die we op maat maken.

VRAGEN? 

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van installatietechniek, neem dan contact met ons op.

DIRECT CONTACT?

0518 – 47 13 66
  Aangesloten bij

  Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd door:

  0518 – 47 13 66
  info@zonderlandbv.nl
  × Stuur ons een What's App bericht